zondag 16 januari 2022

Alles over Ambacht

Oproep leden Jeugd Ervaringen Team

18 januari 2021

DRECHTSTEDEN - Vind je het belangrijk om mee te denken en je mening te geven over de jeugdhulp in de regio Zuid-Holland Zuid? Kom dan het Jeugd Ervaringen Team versterken!

De leden van JET-ZHZ zijn betrokken ouders en jongeren die zelf ervaring hebben met, onder andere, jeugdhulp, passend onderwijs, 18-/18+. We leveren een bijdrage om de hulp en ondersteuning aan jeugdigen/gezinnen in de regio te verbeteren. We zijn de luis in de pels maar altijd op een positieve en constructieve manier. We houden de Serviceorganisatie Jeugd en de wethouders jeugd scherp. Wat gaat goed en wat kan beter?

Hoe doen we dat?
We gaan in gesprek met ouders en jeugdigen om ervaringen op te halen. We gaan naar bijeenkomsten in de regio, op werkbezoek en we hebben persoonlijke gesprekken. Bovendien organiseren we ook zelf bijeenkomsten om ervaringen op te halen en de krachten met andere (cliënten)raden en belangenbehartigers in de regio te bundelen.

(digitaal) Kopje koffie/thee?
Woon je in een van de 10 gemeenten van de regio Zuid Holland Zuid, ben je bereid om jouw ervaringen/signalen met betrekking tot de jeugdhulp met ons te delen, dan gaan we graag tijdens een (digitaal) kopje koffie/thee het gesprek met jou aan. Samen bekijken we op welke manier jouw ervaring ingezet kan worden.

Interesse of meer informatie
Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op onze LinkedIn pagina: (link). Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Mariëtte Teunissen, telefoon: 0638545912 of info@jet-zhz.nl

 

Lees meer over:

jeugd team ervaringen
Deel dit bericht met je vrienden!