zondag 16 januari 2022

Alles over Ambacht

Ontbijt laten bezorgen in Hendrik-Ido-Ambacht met Vaderdag (TIP!)

12 juni 2021 (door de redactie)

HENDRIK-IDO-AMBACHT -  Advertorial
Nog geen verrassing bedacht voor Vaderdag? Zondag 20 juni is het al zover. Leg vader of opa in de watten met het bezorgen van een heerlijk ontbijtje of een high beer in Hendrik-Ido-Ambacht! Kies je voor een Vaderdag ontbijt met een leuke ‘I love Papa’ of ‘I Love Opa’ mok? Of ga je voor de variant met een flesje bubbels? Alles is mogelijk! Bestel inclusief een kaartje met persoonlijke tekst, zo maak je Vaderdag onvergetelijk!

Vaderdag ontbijt met leuke mok en flesje bubbels
Wil jij jouw vader echt verrassen? Dan is een heerlijk uitgebreid Vaderdag ontbijt een goed idee. Een ontbijt deluxe XL inclusief leuke mok kost bijvoorbeeld € 20,-. Voor slechts € 24,- heb je een luxe ontbijt, mok en flesje bubbels! Heb jij een lieve boodschap voor papa of opa? Dan kun je een kaartje toevoegen met jouw eigen tekst. Wil jij ervoor zorgen dat jouw papa of opa lekker kan ontbijten? Bestel dan snel een ontbijt in Hendrik-Ido-Ambacht via Lunch.nl of bekijk de andere opties.  

High Beer met Vaderdag
Is jouw vader of opa gek op snacken en houdt hij van bier? Dan is hij vast erg blij met een High Beer. Origineel en ideaal voor Vaderdag! Mini wrapjes, mini snackjes, blokjes oude kaas, plakjes worst, olijven, zakje chips of nootjes, stokbrood met kruidenkaas en verschillende smaken speciaal biertjes. Deze is hier te bestellen in een 1-persoons en 2-persoons variant.

Op de website van Lunch Hendrik-Ido-Ambacht kun je gemakkelijk en voordelig online de lekkerste ontbijtjes, broodjes lunch en traktaties bestellen. Bestellen is eenvoudig en daarnaast kun je zelf aangeven hoe laat de bestelling geleverd moet worden. De bezorgservice aan huis zorgt ervoor dat jouw verrassing rond het gewenste tijdstip wordt bezorgd.  

High Beer cadeaubon
Liever een High Beer als belevenis cadeau geven bij een horeca locatie? Je kunt ook een High Beer cadeau bestellen als verrassing! Mocht jouw vader of opa meer een wijnliefhebber zijn dan is een High Wine bon variant misschien leuker! Daarbij krijg je bij al deze fysieke cadeaubonnen tijdelijk een gratis Milka chocobox cadeau.

Zie ook:

Lees meer over:

vaderdag
Deel dit bericht met je vrienden!