woensdag 8 december 2021

Alles over Ambacht

Denise helpt Ohio

Ohio door de knieën

13 november 2021

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Ohio is weer terug van weggeweest. In het  onderstaande verhaal geeft hij de reden: last van klu(t)sknieën...  

"Zo zeg, het is een tijd geleden dat ik jullie met spam heb opgezadeld.
Dit heeft een paar redenen. Ten eerste omdat OH (Onze Hulp weet u nog wel) weer eens voor een behoorlijk aantal weken de hort op is geweest en ten tweede omdat m’n knieën me helaas steeds meer last bezorgen. 

Klutsknieën
Waarschijnlijk kennen jullie de term klutsknieën wel….. nou daar heb ik enorme last van. Ik kan steeds slechter uit de voeten jammer genoeg. Die knieën van mij gaan letterlijk alle kanten op en ik kan je verklappen…. dat is geen pretje! Het probleem is dat van alle twee m’n knieën de kruisbanden zijn opgelost/afgescheurd/ verdwenen* (*doorhalen wat niet van toepassing is)
Kwint wijkt niet van m’n zijde en moedigt mij aan om toch gewoon staand te grazen en niet liggend, zoals ik me dat een beetje had eigen gemaakt. Het is gewoon een toffe peer, die me er echt doorheen sleept.

Braces
Afgelopen week zijn er allervriendelijkst bezoekers in het Jeugdspeelpark geweest, die waarschijnlijk voor een oplossing voor m’n handicap kunnen zorgen.
Denise, de eigenaresse van OrthoPETics, was samen met Arjan helemaal uit België gekomen om te bekijken of zij iets voor mij zouden kunnen betekenen. Zij zag wel degelijk een mogelijkheid voor speciale braces, die verlichting zouden geven voor mijn knieën. Het was even een gedoe om een gipsmal te maken van beide knieën. De eerste versie werd gemaakt terwijl ik stond, maar voor de tweede versie ben ik toch maar gaan liggen. Zelf vind ik van niet, maar sommigen zeggen dat ik een beetje een kleinzerige aansteller ben. Nou ik geef het je te doen met zo’n onderstel als het mijne. Ook nu was Kwint er weer om me morele support te bieden.

“Forever”
Ik ben toch zo blij met die gast joh. Hij ook met mij schijnbaar. Dat had hij kennelijk eens tussen neus en lippen door tegen iemand gezegd, die dat vervolgens zachtjes in m’n oor heeft gefluisterd. “OHIO en KWINT FOREVER” zullen we dan maar zeggen. Ik ben reuze benieuwd hoe die braces zullen zijn en of ik er mee geholpen zal zijn. Dat wordt de komen tijd dus duimen geblazen.

Groetjes,
Ohio"
 

Lees meer over:

Ohio klutsknieën braces
Deel dit bericht met je vrienden!