maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuwe bso-locatie en peuterspeelgroep

1 oktober 2020

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Na de herfstvakantie heeft Yes! Kinderopvang een nieuwe bso-locatie en peuterspeelgroep in Hendrik-Ido-Ambacht. SOL Ambacht, die momenteel op deze locatie een bso en peuterspeelgroep heeft, heeft Yes! Kinderopvang gevraagd om de dienstverlening op de katholieke jenaplanschool de Klimboom te continueren.

Van SOL naar Yes!
SOL Ambacht werkt voornamelijk samen met het openbaar onderwijs. Yes! Kinderopvang werkt in Zwijndrecht onder andere samen met het katholieke basisonderwijs. Hierdoor is het voor zowel SOL Ambacht en Yes! Kinderopvang als voor het onderwijs een logische stap dat Yes! Kinderopvang de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang aan de Druivengaarde 5 voortzet. Dit gebeurt vanaf 26 oktober 2020 en uiteraard in samenwerking met de Klimboom. Heb je zin om op deze nieuwe locatie van Yes! Kinderopvang te werken? Bekijk dan de toffe vacatures op de website van Yes! Kinderopvang.  

Aanbod
Ouders van peuters die recht hebben op kinderopvangtoeslag kunnen op de peuterspeelgroep terecht, evenals ouders die hier geen recht op hebben. Voor hen zijn er subsidieplekken beschikbaar. De bso is geopend voor kinderen van de Klimboom. Yes! Kinderopvang kijkt uit naar de samenwerking en verwelkomt na de herfstvakantie graag de kinderen en ouders op de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang aan de Druivengaarde 5 in Hendrik-Ido-Ambacht. Informatie over de opvang van Yes! Kinderopvang vindt u op www.yeskinderopvang.nl.

Lees meer over:

nieuw bso-locatie
Deel dit bericht met je vrienden!