zondag 16 januari 2022

Alles over Ambacht

319 garageboxen op businessterrein Aan de Noord in Hendrik Ido Ambacht

Marktleider realiseert park met 319 garageboxen op businessterrein Aan de Noord

30 september 2020

HENDRIK-IDO-AMBACHT - GaragePark kondigt zevende locatie in Zuid-Holland aan. Eerder vandaag maakte GaragePark de komst van alweer het zevende park in de regio Zuid-Holland bekend. Op bedrijventerrein Aan de Noord in Hendrik Ido Ambacht zal de marktleider een nieuwe locatie met maar liefst 319 garageboxen realiseren. Hiermee komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar flexibele opslag- en bedrijfsruimtes in de grootstedelijke regio Rotterdam. 

Het nieuwe park biedt veilige opslag- en bedrijfsruimte aan (startende) zzp’ers en ondernemers uit Hendrik Ido Ambacht, Rotterdam, Dordrecht en omstreken. “Ik ben bijzonder verheugd dat ik de komst van het nieuwe park bekend kan maken”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Dankzij de eerdere Zuid-Hollandse parken kennen wij de regio goed. We merken dat ondernemers uit de omgeving nog steeds veel behoefte hebben aan veilige opslag- en werkruimtes. Met ligging aan de rivieren De Noord en Rietbaan bieden wij ook voor bedrijven met watergebonden activiteiten een goede oplossing.” 

Faciliteiten
Met de bouw van GaragePark Hendrik Ido Ambacht komt het totaal op 33 parken, verspreid over heel Nederland. Op het nieuwe park stelt de marktleider garageboxen beschikbaar, variërend van 18- tot 24 vierkante meter. Hierbij wordt voor het eerst gebruik gemaakt van een dubbele hellingbaan, waardoor elke garagebox met de auto bereikbaar is. Venema: “Onze garageboxen worden vooral gebruikt door zzp’ers en ondernemers als veilige opslag voor dure gereedschappen en materialen, of als werkruimte. Dit soort ondernemers hebben vaak inrijmogelijkheden nodig. Je begrijpt dat we daarom erg blij zijn met de eerste dubbele hellingbaan op dit nieuwe park, waardoor ook de boxen op de etage met de auto bereikbaar zijn. Naast onze standaardfaciliteiten op het park zoals 24/7 toegang, elektriciteit, zeer goede beveiliging (BORG-2), een uitgekiend lichtplan en sanitaire voorzieningen, is dit een welkome toevoeging.” 

Ondernemend Zuid-Holland
GaragePark Hendrik Ido Ambacht is gelegen aan het Noordeinde op businesspark Aan de Noord. Veel aandacht ging hierbij uit naar de bereikbaarheid. Zo is het park door haar directe ligging aan de A16 goed bereikbaar voor ondernemers uit Rotterdam, Dordrecht en Breda. Venema: “Daarnaast is dit park goed te bereiken via de A15 en A29 voor bezoekers uit bijvoorbeeld Gorinchem, Europoort en Roosendaal. Met een goede aansluiting in verschillende richtingen, zowel over het water als het land, is ons nieuwe park de ideale plek voor ondernemende Zuid-Hollanders. In het eerste kwartaal van 2021 willen we starten met de bouw, zodat de boxen in het derde kwartaal van 2021 klaar zijn voor gebruik. Ik kan niet wachten tot de eerste ondernemers op dit nieuwe park hun garagebox betrekken.”

Over GaragePark
GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimte. Momenteel heeft GaragePark meer dan 2.800 garageboxen verspreid over 33 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. Daarnaast kan een garagebox dienen als een belegging met een aantrekkelijk rendement.
 

Lees meer over:

garageboxen aan de noord
Deel dit bericht met je vrienden!