donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Foto van de kandidaten. Op de foto ontbreken Ed Lips, Helmie Ottenheim en Margreeth van Herpen-Jiskoot. Bron: Facebook D66

Marijke Gommans (D66) opnieuw lijsttrekker

4 januari 2022

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De huidige fractievoorzitter van D66 Marijke Gommans-Dane is opnieuw kandidaatslijsttrekker van haar partij voor de komende raadsverkiezingen.  

Mix oud en nieuw 
"Onze kandidatenlijst bestaat uit personen die een mix vormen van oud en nieuw samen met een evenwichtige mix aan competenties en een diversiteit aan achtergronden," meldt het persbericht van de lokale afdeling van D66."Al onze kandidaat-raadsleden zitten vol ambitie en willen zich met hart en ziel inzetten voor Hendrik-Ido-Ambacht." 

Volledige lijst
D66-lijsttrekker Marijke Gommans-Dane is "trots op de lijst en kijkt ernaar uit om met dit mooie team een prachtig verkiezingsresultaat  te behalen." De volledige D66-kandidatenlijst voor de verkiezingen is als volgt:

1.  Marijke Gommans-Dane.
2.  Marcel de Groot.
3.  Hans Neijman.
4.  Sema Ozkan.
5.  Ed Lips.
6.  Frank Verbrugge.
7.  Helmie Ottenheim.
8.  Daphne Scheurwater.
9.  Margreeth van Herpen-Jiskoot.
10. Dicky Mol.

Marijke Gommans-Dane heeft tot nu toe zo'n dertig jaar politieke ervaring opgebouwd, want ze was  tussen 1982 en 2002 en vanaf 2010 tot nu toe fractievoorzitter van D66. Ze is door deze lange ervaring de nestor van de raad. 

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!