zondag 16 januari 2022

Alles over Ambacht

Leegverkoop Juuds brocante

24 september 2020 (door Jan-Willem Schneider)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Juuds Brocante gaat binnenkort sluiten. Vandaar dat de winkel op vrijdag 25 en zaterdag 26 september een leegverkoop organiseert met hoge kortingen. De winkel is gevestigd aan de Dorpsstraat 104-A en is geopend van 10.00 - 16.00.

Juuds Brocante verkoopt brocante woondecoratie, meubeltjes en Annie Sloan Chalk Paint. De winkel wordt beheerd door Anne en Judith die allebei "een voorliefde voor gezellig wonen" hebben. "Sinds 2015 zit onze winkel in de Dorpsstraat en staat gezelligheid centraal. Wat begon met een winkel vol brocante is langzaam veranderd in een leuke woonwinkel waar voor iedereen wat leuks te koop is.

Koffie staat klaar
Zoek je een klein cadeautje voor iemand? Of wil je zelf wat dingen veranderen in huis? We hebben genoeg om lekker rond te snuffelen. Wij zijn ook het regionale verkooppunt van Annie Sloan Chalk Paint. De verf waarmee je zonder schuren en gronden in een handomdraai je meubel hebt geverfd. Kortom.. genoeg redenen om een gezellig langs te komen. De koffie staat klaar!" vertelt Judith enthousiast.

Pijn in het hart
Vanwege haar enthousiasme baalt Judith ervan dat ze moet stoppen. "Na vijf onwijs leuke jaren ik met pijn in mijn hart besloten om te stoppen met de winkel. In september ben ik alleen nog vrijdag en zaterdag open om daarna voorgoed te sluiten. Hoewel je niet meer online kunt bestellen, verkopen we alles met hoge kortingen. Dus kom dit weekend zeker nog eens langs...Tot slot bedank ik alle klanten voor de gezellige tijd!"

Deel dit bericht met je vrienden!