donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Anna Kok overhandigt de sleutels van de Hebbes aan Marjolein, de nieuwe eigenaar

Kringwinkel Hebbes heeft per 1 januari 2022 een nieuwe eigenaar

1 januari 2022

HENDRIK-IDO-AMBACHT -  Per 1 januari heeft de kringwinkel Hebbes een nieuwe eigenaar. De huidige eigenaar Anna Kok stopt er mee.

Marjolein de Jong, de nieuwe eigenaar, werkt inmiddels al vijf jaar bij deze winkel. "Vandaag is mijn droom uitgekomen en ben ik de eigenaresse geworden van kringwinkel Hebbes," aldus Marjolein op Facebook. 

Nieuw Logo 
"De afgelopen weken is er hard geklust met hulp van familie, vrienden en het Hebbes-team en heeft de winkel een make-over gekregen. Het blijft ongeveer dezelfde winkel als de afgelopen 9 jaar met dezelfde naam, maar wel een nieuw goud/roze logo."

Maatschappelijk belang
Marjolein: "Toen ik 5 jaar geleden voor Hebbes kwam werken en alle ins en outs van Anna leerde, wist ik al snel dat dit mijn plek was, mijn tweede thuis. Het mooie aan een kringwinkel zijn niet alleen de parels, maar vooral ook het maatschappelijk belang. Niks geeft zo'n fijn gevoel als een brede glimlach te zien verschijnen op mensen hun gezicht en om diverse goede doelen te kunnen steunen."

Veel voldoening 
"Dan heb ik het nog niet eens gehad over duurzaamheid. Zeker anno 2022 geeft het veel voldoening ook daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Ik kan nog uren doorgaan over mijn passie, maar er is werk aan de winkel!
Anna bedankt voor alles! Geniet samen met Nico van jullie vrije tijd na jaren keihard gewerkt te hebben en altijd voor iedereen klaar te hebben gestaan," aldus de nieuwe eigenaar. 

Kringwinkel Hebbes is op 3 september 2012 geopend en bestaat bijna tien jaar. 

Nieuw logo kringwinkel Hebbes

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!