zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Kringloop Nieuwe Hoop in financiële problemen door lockdown en start doneeractie

20 januari 2021 (door Hans Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT / DORDRECHT - Het jaar 2020 was een zwaar jaar voor Nieuwe Hoop. Door de coronacrisis hebben zij vanaf maart afgelopen jaar slechts een deel van de omzet gehaald van wat zij nodig hebben om de kosten te kunnen betalen.Hierdoor hebben ze al hun reserves moeten aanspreken om te kunnen overleven. Nu zitten we in een tweede lockdown waarin de kringloop ieder geval bijna 2 maanden dicht zullen zijn, met grote dreiging op verlenging.

Joshua Slot geeft namens de kringloop aan:"Zonder hulp zal er helaas een einde in zicht komen van ons prachtige werk. Hier willen wij nog niet aan toegeven, want tot op de dag van vandaag helpen wij mensen en andere organisaties in Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en andere plaatsen.

Ondertussen hebben wij als stichting zonder winstoogmerk bij verschillende instanties aangeklopt. De bank gaf aan dat zij aan ons als stichting geen krediet willen verstrekken. Ook hebben wij verschillende fondsen aangeschreven, waar we nog niets van gehoord hebben.

We moeten daarom een beroep doen op onze klanten en doen de volgende dringende oproep:

Doneer vandaag voor het behoud van dit mooie werk waar 200+ vrijwilligers zich inzetten om andere mensen te helpen om zo de wereld een beetje mooier te maken. Elk bedrag, hoe klein deze ook mag zijn, helpt ons overleven!

Doneren kan via https://nieuwehoop.nl/doneren

Ben je niet in staat om geld te doneren? Dan kan je ons ook helpen door een video op te nemen met je telefoon."

Zie ook:

Lees meer over:

Kringloop Nieuwe Hoop
Deel dit bericht met je vrienden!