donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Taalcursus in de bibliotheek die in het Cascade zit

Herstart taalles voor beginners en gevorderden

24 september 2020 (door Jan-Willem Schneider)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De taallessen zijn weer begonnen en gaan door in de bibliotheek (Hoge Kade 50) en in haar dependance 'De Willem' (P.C. Hooftsingel 7). Ondanks de corona-crisis staan de Ambachtse taalvrijwilligers opnieuw klaar om iedereen te helpen die beter Nederlands wil leren.

Cursisten zijn welkom op dinsdag- en op donderdagochtend van 9:00 tot 11:30 uur in Dependance 'De Willem'. Op die locatie zijn de taalgroepen kleiner en de lessen korter. Er zijn ook speciale groepen voor beginners en voor gevorderden. Je kunt je opgeven om 9:00 uur in de taalklas in De Willem (eerste verdieping). Het kan gebeuren dat je even moet wachten, voordat er een plekje vrij is.

Taalinloop in de Bibliotheek
Op woensdagochtend is er taalinloop in de bibliotheek, telkens van 10:00 tot 11:30 uur. Tijdens de taalinloop oefen je met Nederlands spreken. Samen met de taalcoach bespreek je verschillende onderwerpen, zodat je de Nederlandse taal nóg beter kunt begrijpen. Opgeven voor de taalinloop is niet nodig, maar vol is vol. Voor meer informatie kun je e-mailen naar rjas@debibliotheekaanzet.nl of bellen: 06-43 48 32 50.


 

Deel dit bericht met je vrienden!