zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Herinnert u het zich nog: “Hier een park? Stem CDA!”

7 december 2020

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In 2021 komt er een groene natuurspeeltuin aan de Schildmanstraat op de plek waar het bord met bovenstaande uitspraak stond bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen. Met het vaststellen van de Winternota is hier geld voor beschikbaar gesteld. Een groene, uitdagende omgeving met volop speel- en ontwikkelingsmogelijkheden. Een fijne plek voor jong en oud.

Omwonenden hebben meegedacht over deze plek en dit was ook hun wens. Een natuurspeeltuin brengt kinderen in contact met de natuur, wat steeds minder vanzelfsprekend is.

Nu al is het een populaire speelplek waar bijvoorbeeld hutten worden gebouwd. Mooie toestellen zullen het speelplezier hopelijk nog meer verhogen. Wij zetten ons in voor een natuurspeeltuin, waar ontdekken en ontmoeten centraal staat. Een bankje om bij te kletsen en te genieten van de spelende kinderen zal dus niet ontbreken.  Ook op andere plaatsen in het dorp zet het CDA zich in om lege plekken een groene bestemming te geven. Zo blijft Hendrik-Ido-Ambacht een dorp waar ruimte is voor ontmoeting, groen en beleving.

Foto: William Lagendijk

Lees meer over:

CDA natuurspeeltuin winternota
Deel dit bericht met je vrienden!