donderdag 3 december 2020

Alles over Ambacht

Ford Wensveen ontvangt prestigieuze Chairmans Award

17 november 2020

ALBLASSERDAM/HENDRIK-IDO-AMBACHT - Vrijdag 14 november ontving het team van Ford Wensveen de Chairmans Award 2019 uit handen van Johan Claassen, Managing Director Ford Nederland. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de best presterende Ford-dealers in Europa op het gebied van klanttevredenheid en salesprestaties.

De uitreiking heeft even op zicht laten wachten vanwege Covid-19. Om die reden is de award niet op een teambijeekomst uitgereikt, maar alleen aan Theo Hoogendoorn, adjunct-directeur bij Ford Wensveen. “ Vanwege de huidige maatregelen heb ik deze award in ontvangst mogen nemen, maar ik wil benadrukken dat dit echt een teamprestatie van formaat is waar wij met zijn allen trots op mogen zijn. We zijn onze klanten dankbaar dat ze de moeite hebben genomen om de beoordeling in te vullen en ons met deze hoge scores hebben beloond.”

Hoogste score qua klanttevredenheid en verkoopcijfers
De Chairman’s Award wordt elk jaar uitgereikt aan de best presterende Ford-dealers in Europa op het gebied van klanttevredenheid en salesprestaties. Johan Claassen vertelt bij de uitreiking: “Dit is een prestatie die je als team volledig in de hand hebt, daarom is het zo’n waardevolle award. Je hebt als team geen invloed op het merk en product Ford, maar wel op de manier van je dienstverlening en omgang met je klanten. Je moet dit als team volledig uitdragen, alleen dan kan je tot deze mooie scores komen.”

Al jaren hoge score
Ford Wensveen scoort al jaren hoog in de competitie voor deze award en heeft de afgelopen tien jaar tweemaal eerder deze award in ontvangst mogen nemen. Wensveen heeft zowel een filiaal in Alblasserdam als in Hendrik-Ido-Ambacht. 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!