vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Een leven lang leren bij de Bibliotheek AanZet: 160 nieuwe online cursussen

26 februari 2021

DRECHTSTEDEN - De Bibliotheek AanZet richt zich al jaren op persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen in de boekencollectie, maar ook met een gevarieerde programmering in workshops, activiteiten, spreekuren en lezingen. Een leven lang leren voor iedereen. Sinds kort kunnen leden nog meer leren bij de bieb: zij hebben nu toegang tot 160 online cursussen.

Gratis online cursussen
Van een cursus Spaans tot je nachtrust verbeteren of toch eindelijk leren programmeren: leden van de Bibliotheek AanZet kunnen kiezen uit een ruim aanbod van zo’n 160 uiteenlopende online cursussen en trainingen. Ook onderwerpen als marketing, krachtig leiderschap en productiviteit passeren de revue.  De bibliotheek biedt cursussen aan van zowel Soofos als GoodHabitz. Zo is er voor elk wat wils dus!

Nog geen lid van de Bibliotheek AanZet?
Een groot deel van ons online aanbod is alleen beschikbaar voor leden. Ben je nog geen lid van de bieb? Dan is dit hét moment om lid te worden. Zo krijg je volledige toegang tot alle e-books, luisterboeken en andere online diensten. De bieb heeft zowel betaalde als gratis abonnementen. Inschrijven kan online via: https://www.debibliotheekaanzet.nl/lid-worden

Lees meer over:

bibliotheek cursus
Deel dit bericht met je vrienden!