maandag 29 november 2021

Alles over Ambacht

Een jaar de Duofiets

25 oktober 2021

Hi5Ambacht kijkt, samen met initiatiefneemster Mevrouw Brands en de Fietsen van Ambacht, terug op één jaar de duofiets.

De duofiets maakt het voor vele mensen weer mogelijk om te fietsen en te genieten van de mooie omgeving. Door de speciale sturen, de elektrische ondersteuning en de zittingen op de fiets is het voor iedereen ongeacht eventuele fysieke of geestelijke beperkingen mogelijk om te fietsen. Zo willen we fietsen ook weer mogelijk maken voor bijvoorbeeld mensen met dementie.

Een jaar de duofiets

Na een jaar hebben al veel mensen genoten van de fiets en daarmee de mooie omgeving. We zijn er trots op dat de fiets al veel gereseveerd wordt, maar hij is nog niet de hele week in gebruik. Dat zou natuurlijk wel het mooiste zijn, want de duofiets is niet om stil te staan.  

We roepen daarom mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen op om eens de duofiets te proberen! Zeker met een heerlijk herfstzonnetje is het genieten in deze omgeving.

De fiets huren?

De fiets wordt enkel ter beschikking gesteld aan diegenen die niet zelfstandig kunnen fietsen. De hoofdbestuurder moet echter wel zelfstandig kunnen fietsen. Dit kan een fietsmaatje zijn via Hi5Ambacht, de mantelzorger, familie, vrienden etc.

De fiets is via de Fietsen van Ambacht te reseveren per dagdeel. Er wordt een vrijwillige bijdrage voor gevraagd om de fiets goed te kunnen onderhouden. Om te reserveren kunt u bellen naar: 078 – 684 8100.

Bijlage: collega’s van Hi5Ambacht testen de duofiets

Hi5Ambacht wordt mede mogelijk gemaakt door de landelijke brede regeling combinatiefuncties.

Lees meer over:

duofiets
Deel dit bericht met je vrienden!