maandag 29 november 2021

Alles over Ambacht

Echt voor Ambacht: Opnieuw geldautomaat in De Schoof

26 augustus 2021

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Een geldautomaat in het hoofdwinkelcentrum De Schoof. Dat is de wens die het burgerraadslid Ary Cramer namens zijn partij Echt voor Ambacht (EVA) aan Geldautomaat heeft geuit. Geldautomaat is de organisatie die onder meer namens ABN AMRO, ING en de Rabobank de geldautomaten plaatst in Nederland.

 Volgens Cramer vertolkt hij met deze wens vragen die EVA vanuit de Ambachtse samenleving ontvangt. “Tot voor kort kon men contant geld pinnen bij de Rabobank (maar inmiddels vertrokken) en de Hema waar de geldautomaat om veiligheidsredenen is weggehaald. Pinnen is nu alleen nog mogelijk bij de Jumbo, met als beperking dat men gebruik maakt van eigen contant geld, dus is dit snel op”, aldus Cramer.

Naar zijn mening is er momenteel slechts één geldmaat in de gemeente:  “Deze is bij het winkelcentrum Louwersplein. Voor veel inwoners, zekers ouderen maar ook voor hen die geen auto hebben is een bezoek aan bijvoorbeeld het Louwersplein net even te ver weg, laat staan een bezoek naar Hoogambacht’, zo verwoordde Cramer zijn bezwaar.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!