maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Cultureel Centrum Cascade annuleert alle voorstellingen tot 28 oktober

14 oktober 2020 (door Hans Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Tijdens de persconferentie van gisteravond is bekendgemaakt dat theaters maximaal 30 bezoekers mogen ontvangen, dit maakt het voor Cultureel Centrum Cascade niet realistisch om open te blijven.

Nienke Helmink van Cascade legt uit: "Voor de geplande theatervoorstellingen, films en kinderactiviteiten in deze periode zijn er al meer dan dertig kaarten verkocht. Helaas moeten wij dan ook besluiten om alle voorstellingen en activiteiten tot en met dinsdag 27 oktober te annuleren. Bezoekers worden de komende dagen via e-mail (en telefonisch) ingelicht over de vervolg stappen rond deze annuleringen.

In de weken tot 27 oktober beoordeelt het kabinet welke maatregelen in de periode daarna nodig zijn. Uiteraard hebben wij begrip voor de genomen maatregelen, maar de teleurstelling is groot. De zaalverhuur van Cascade blijft doorgaan, mogelijk met aanpassingen in verband met de horeca. Wij hopen jullie binnenkort weer te mogen ontvangen in Cascade. Blijf gezond!"

Op 30 september was voor theaters in de regio nog een uitzondering gemaakt om maximaal 250 bezoekers te blijven ontvangen, maar dat is sinds morgen dus niet meer mogelijk.

 

Zie ook:

Lees meer over:

cultureel centrum cascade
Deel dit bericht met je vrienden!