donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Wethouder Andre Flach in gesprek met Ambachtse ondernemers

13 mei 2020 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Wat betekent de coronacrisis voor Ambachtse ondernemers? Daarover gaat wethouder Andre Flach met hen in gesprek tijdens zijn bezoek aan King, een weekmarkt en Koedood. 

Wethouder André Flach bezoekt King Jeans & Casuals op winkelcentrum De Schoof, waar manager Frank Glimmerveen opmerkt dat de omzet inmiddels weer stijgt en dat het erop lijkt dat de situatie zich toch weer een beetje lijkt te normaliseren.

Op de weekmarkt bij Winkelcentrum De Schoof merkt wethouder Andre Flach dat de opstelling van de kramen al heel duidelijk is aangepast. Na bijna acht weken is de markt weer terug maar nu duidelijk met meer ruimte tussen de kramen en voor de winkelende mensen.

Bij Koedood Marine Group merkt Andre Flach dat zij hard worden getroffen door de coronacrisis maar ze lijken er adequaat op te kunnen reageren. Dat bedrijf doet een oproep aan minister-president Mark Rutte, die het gloednieuwe bedrijfspand van Koedood Marine Group 5 maanden geleden opende: wat de oproep aan de Minister-President is dat kunt u in de video horen en zien......

Lees meer over:

wethouder markt winkeliers
Deel dit bericht met je vrienden!