zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Buitenterrein zwembad rond 1 juni klaar

12 mei 2020 (door Hans Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De inrichting van het buitenterrein van zwembad De Louwert is rond 1 juni klaar.

Dit is een paar weken later dan gepland. De vertraging komt door de maatregelen die de aannemer moet nemen om verspreiding van het coronavirus te beperken. De vertraging kan nog oplopen, bijvoorbeeld als bouwmaterialen door de maatregelen later worden geleverd.

Open of niet?
Het is nog maar de vraag of het zwembad in juni meteen open mag. Dit heeft uiteraard ook te maken met de maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Bij mooi weer is het vaak erg druk bij de zwembaden. De zwembadbranche, waar de exploitant van De Louwert deel van uitmaakt, voert nauw overleg met de rijksoverheid over wat straks mogelijk is. Naar verwachting is hierover in de loop van mei meer duidelijkheid.

Lees meer over:

buitenbad Zwembad de Louwert
Deel dit bericht met je vrienden!