vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Burgemeester Jan Heijkoop over het Ambachts volkslied

4 mei 2020 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Burgemeester Jan Heijkoop vindt het leuk om op deze manier met u in gesprek te zijn en is blij met de (positieve) reacties. In dit bericht spreekt hij over het Ambachts volkslied door Re-Flax, de basisscholen, sporten, weekmarkten en het belang van vasthouden aan de huidige maatregelen.

***

Update vrijdagmiddag 1 mei

Weekmarkten gaan onder voorbehoud door

We volgen als gemeente de maatregelen van de Rijksoverheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Sinds woensdag 29 april geldt een nieuwe noodverordening in de regio. Hierdoor zijn weekmarkten onder voorbehoud weer toegestaan. Met de nieuwe regels in de noodverordening wordt invulling gegeven aan de al eerder door het kabinet aangekondigde maatregelen. De noodverordening is nodig om ervoor te zorgen dat de maatregelen om het coronavirus te beperken ook gehandhaafd kunnen worden. De markt Hoog Ambacht op de Sophiapromenade zal zaterdag 2 mei weer doorgaan met de volgende maatregelen:

    het marktterrein wordt afgezet met hekken en er komt een in- en uitgang;
    op de markt geldt eenrichtingsverkeer waar mensen zich aan moeten houden;
    mensen moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden;
    mensen moeten zoveel mogelijk alleen komen.

Woensdag 6 mei vindt ook de markt bij winkelcentrum De Schoof volgens dezelfde maatregelen weer plaats.

Deel dit bericht met je vrienden!