maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Koningsdag wordt Woningsdag: 'Thuis en toch samen'

24 april 2020 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Beste gewaardeerde leden van de Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana en burgers van Hendrik-Ido-Ambacht: 'Het coronavirus heeft een grote impact op onze maatschappij en economie. Uw leven ziet er op dit moment mogelijk ook anders uit dan normaal. Misschien werkt u wel vanuit huis, waar ook de kinderen lopen. Geeft u als leerkracht les vanuit de woonkamer. Of u draagt uw steentje bijvoorbeeld bij in het ziekenhuis of bij de politie.'

'Wellicht werkt u niet meer en ziet u uw (klein)kinderen minder en op afstand. De effecten zijn voelbaar!'

'Zo ook voor de Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana. Uiteraard hadden wij graag voor u een mooie Koningsdag willen organiseren. Maar de gezondheid van iedereen staat voorop, wat maakt dat het een logisch gevolg is dat Koningsdag niet in zijn traditiegetrouwe vorm kan plaatsvinden.'

'Toch willen wij Koningsdag niet ongezien voorbij laten gaan. Middels deze brief brengen wij u graag op de hoogte over de nieuwe invulling, passend bij de huidige maatregelen.'

'Woningsdag: Wij hopen dat u, ondanks de omstandigheden, er met uw naasten een prettige dag van gaat maken en kunt genieten van alles dat Woningsdag te bieden heeft. Tot slot hopen wij uiteraard dat de situatie inzake het coronavirus snel verbeterd, zodat we volgend jaar, weer een Koningsdag voor u mogen organiseren zoals u in alle afgelopen jaren van ons gewend bent! Mocht u nog vragen hebben, zijn wij te bereiken via: info@ovhia.nl'

Met hartelijke ORANJE-groet,
Het bestuur van Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana
te Hendrik-Ido-Ambacht

 

Lees meer over:

woningsdag alternatief
Deel dit bericht met je vrienden!