maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Vijf bekeuringen voor jongeren die onvoldoende afstand houden

9 april 2020 (door Hans Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In het kader van de 1,5 meter regel noodverordening hield de politie op woensdag 8 april samen met handhavers van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een controle door heel Hendrik-Ido-Ambacht.

De tijd van waarschuwen is voorbij en er is vijf keer een proces verbaal uitgeschreven voor overtreden van de anderhalve meter regels. Verder gaf de politie nog zeven waarschuwingen voor andere feiten.

Politieagent Ton Brauw geeft ook aan:"Wij krijgen veel meldingen van samenscholing met verzoek op te treden. Blijkt niet breed bekend te zijn: je mag met veel mensen in het park staan als je maar de 1.5 m afstand aanhoudt! Tegen groep jeugd die met 15 man staan maar wel de afstand houdt kan niet worden opgetreden!"

Op de foto: jongeren in het Baxpark naast de skatebaan houden onvoldoende afstand en worden direct bekeurd.

Lees meer over:

noodverordening bekeuring
Deel dit bericht met je vrienden!