maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Patrick Baggerman wint NVA autismevriendelijkheidsprijs 2020

4 april 2020 (door Hans Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Patrick Baggerman, trainer van het auti-team van IFC, heeft de NVA
autismevriendelijkheidsprijs 2020 in ontvangst mogen nemen.

De jury werd overstelpt met nominaties voor Patrick Baggerman, die het auti-team van voetbalclub IFC in Hendrik-Ido-Ambacht traint. ,,Een teamsport kan erg lastig zijn, vooral voor kinderen met autisme. Om dit zó te organiseren en te begeleiden, dat iedereen er plezier in heeft is knap”, aldus het juryrapport.

,,Patrick toont een inzet die verder gaat dan verwacht mag worden. Niet alleen zorgt hij voor geduld, rust en structuur, maar hij maakt zelfs foto’s van de locaties waar ze wedstrijden spelen, om zo de kinderen voor te bereiden op de wedstrijden.”

Lees meer over:

voetbal autisme ifc
Deel dit bericht met je vrienden!