zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Afgelasting Koningsdag 2020

25 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Met groot enthousiasme en maatschappelijke betrokkenheid streeft de Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana jaarlijks naar de organisatie van een mooi volksfeest op Koningsdag voor burgers in Hendrik-Ido-Ambacht en de inwoners uit de hele regio.

De Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana had de afgelopen dagen nog hoop op de viering van een mooie Koningsdag in ons prachtige dorp. Echter door het recente besluit van ons kabinet om alle bijeenkomsten te verbieden tot 1 juni 2020 is de laatste hoop vervlogen om dit jaar Koningsdag te vieren.

Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana begrijpt het genomen besluit volledig. De gezondheid van onze bevolking staat vanzelfsprekend voorop.

De komende dagen zullen zij zich verdiepen of er nog in enige vorm gestalte gegeven kan worden aan Koningsdag 2020. Mogelijkheden hiertoe zijn echter gebonden aan voortschrijdend inzicht en maatregelen in de komende weken omtrent het Corona-virus.

Tot slot willen zij Burgemeester Heijkoop, hun leden, hun trouwe sponsoren en adverteerders, Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, St. Verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht, EHBO, overige partners en uiteraard al hun vrijwilligers danken voor het reeds toegezegde vertrouwen.

Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana besluit dit bericht met: 'Zonder jullie slagen wij er niet in om jaarlijks van Koningsdag een feest te maken. Wij kijken dan ook uit naar onze samenwerking volgend jaar!'

Lees meer over:

Koningsdag afgelast
Deel dit bericht met je vrienden!