zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Getuigenoproep van de politie over de overval van de snackbar in de Schoof

12 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Een snackbar in Winkelcentrum De Schoof is vrijdagavond 6 maart doelwit geworden van een gewapende overval waarbij is geschoten. Niemand raakte gewond, maar de schrik zit er goed in. De politie spreekt graag met getuigen.

Even voor 21:30 uur kwam de melding van de overval. Een donker geklede man kwam de snackbar binnen, bedreigde het aanwezige personeel en loste twee schoten. Hij ging er vandoor met de kassalade met daarin een onbekend geldbedrag. Buiten stapte hij in een gereedstaande grijze Audi A4 met de bestuurder nog achter het stuur en het tweetal reed weg. Toegesnelde collega’s spraken met getuigen en deden sporenonderzoek, maar konden helaas nog niemand aanhouden.

De overvaller is een man met een Aziatisch uiterlijk van ongeveer 1.70 m lang. Van de bestuurder van de grijze Audi is geen signalement bekend. Heeft u misschien camerabeelden uit de omgeving, was u getuige en heeft u nog niet met ons gesproken? Of heeft u andere informatie? Bel dan met de recherche van ons district Zuid-Holland-Zuid op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Zie ook:

Lees meer over:

overval getuigen snackbar
Deel dit bericht met je vrienden!