zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Een zeer geslaagde fancy fair SOL Admiraal Krommeweg

9 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Fancy Fair van SOL Admiraal/Krommeweg van afgelopen vrijdag was een gigantisch succes. Van jong tot oud heeft enorm genoten. Een speciale commissie van leerkrachten en ouders was de afgelopen maanden in touw om het evenement voor te bereiden. Het evenement werd op de vestiging SOL Admiraal gehouden. Het was zowel ’s middags als ’s avonds enorm druk.

De buurtbewoners waren op de hoogte gebracht en een mooi spandoek, gesponsord door Van de Pol reclame, bij de ingang van het schoolplein had voor extra publiciteit gezorgd.  Bij de ingang kochten de kinderen hun strippenkaart en konden zij op de foto met De Admiraal.  Daarna konden de kinderen zich uitleven bij de vele spelletjes die er te doen waren. Veel kinderen zochten als eerste de stand op van ‘Raar met je haar’ op. Maar ook de run richting de gymzaal was groot. Hier waren veel spelletjes opgesteld, zoals vissenspel, zenuwspiraal, sjoelen blikgooien, spijkbroek hangen, vier op een rij, kleine loterij ring gooien etc. In het Brontheater draaide het Rad van Avontuur op volle toeren. Er werd door de leerkrachten Koen, Ruud en Anouk op het podium heel wat afgekletst. En ondertussen liepen een aantal leerkrachten heel wat (kilo)meters door de zaal om de lootjes steeds te verkopen. Er kan teruggekeken worden op een zeer geslaagd evenement. Wij willen alle (groot)ouders, kinderen, AC-leden, sponsoren, leerkrachten en bedrijven enorm bedanken voor hun steun in welke vorm dan ook. Zonder deze hulp zou het niet zo’n fantastisch evenement kunnen zijn. Nogmaals bedankt.

Deel dit bericht met je vrienden!