zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

Gezamenlijke schoolbesturen trakteren gemeenteraad op gebak na instemming met Integraal Huisvestingsplan

4 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Voorafgaand aan de gemeenteraadsvergadering van 2 maart trakteerden de gezamenlijke schoolbesturen in Hendrik-Ido-Ambacht de gemeenteraad op gebak. Dit omdat de gemeenteraad tijdens de raadsvergadering van 3 februari instemde met het Integraal Huisvestingsplan.

Het huisvestingsplan geeft aan op welke wijze de gemeente op langere termijn voorziet in de behoefte aan onderwijsruimte binnen Hendrik-Ido-Ambacht. Burgemeester Heijkoop: "We waarderen dit gebaar van de gezamenlijke schoolbesturen en kijken ernaar uit om samen met hen te bouwen aan frisse, duurzame en eigentijdse scholen en kindcentra waarin de kinderen in Hendrik-Ido-Ambacht met plezier les krijgen. We zijn blij voor de schoolbesturen dat ze straks allemaal over relatief nieuwe schoolgebouwen beschikken."

Foto © Cees van Meerten/FotoExpressie

Deel dit bericht met je vrienden!