donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Loterij Rad van Avontuur goed voor nieuwe bankjes trainers en staf IFC

2 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen december draaide in het weekend voor de kerst het Rad van Avontuur bij IFC. Iedereen kent deze populaire jaarlijkse happening. De plaatselijke middenstand sponsort het prijzenpakket dat op die middag wordt verloot. Van de opbrengst worden materialen aangeschaft die bij de club nodig zijn.

Dit keer hebben we van het opgehaalde bedrag twee prachtige bankjes in de clubkleuren aanschaffen. De extra zitplaatsen zijn op het hoofdveld naast beide dug-outs geplaatst voor de trainers en de staf. De club bedankt hierbij de jaarlijkse trouwe prijzensponsors en natuurlijk de mensen die de lootjes hebben gekocht.

Lees meer over:

voetbal ifc rad van avontuur
Deel dit bericht met je vrienden!