dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Ambachtse Lieke van der Plas (24) genomineerd voor Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar

24 februari 2020 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Lieke van der Plas is genomineerd voor Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar in de categorie Aanstormend Talent. Deze nominatie werd dinsdagavond 18 februari bekend gemaakt in het Holland Casino in Rotterdam. Op 7 april wordt in de Burgerzaal in het Stadhuis Rotterdam bekend gemaakt of zij de winnares van deze titel wordt.

Lieke van der Plas is eigenaar van LEF Media, het eerste zakelijk vlogbureau van Nederland. Ze runt haar bedrijf vanuit haar woonplaats Rotterdam. In twee jaar tijd maakte ze bijna 200 vlogs voor bedrijven door heel Nederland. “Ik zag een gat in de markt en ben in het diepe gesprongen”. Zakelijk vloggen is een nieuwe vorm van marketing, door dit middel in te zetten kunnen bedrijven een persoonlijke connectie opbouwen met hun doelgroep. Inmiddels heeft ze meerdere freelancers voor haar werken en groeit haar onderneming elke dag.

De naam LEF Media is gebaseerd op een voor haar belangrijke quote ‘Het meervoud van lef is leven’. Ze wil anderen inspireren om te denken in kansen en deze kansen met beide handen aan te pakken door altijd lef te tonen. “Hierdoor heb ik mijn bedrijf kunnen laten groeien en ben ik nu genomineerd voor deze Rotterdamse ondernemersprijs”.

Deze week maakte het bestuur van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw bekend dat Mevrouw Dr. N. (Neelie) Kroes op 7 april de opening van de uitreiking zal verzorgen. De Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Awards stimuleren, inspireren, verbinden en geven bekendheid aan vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam, als voorbeeld voor andere ondernemers.

Van der Plas is daarnaast ook voorgedragen voor het CommunicatieTalent van het Jaar, uitgeroepen door beroepsorganisatie Logeion, welke wordt uitgereikt in juni dit jaar.

Deel dit bericht met je vrienden!