zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Politie grijpt in met poitiehond na ruzie op de Pruylenborg

18 februari 2020 (door Hans Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Maandagmiddag 17 februari even na half vier ontvangen agenten een melding van een burenruzie op de Pruylenborg.

Het gaat om een langer lopend, bij de politie bekend, conflict. Telefonisch wordt doorgegeven dat er gedreigd wordt met het lek steken van banden, om het huis in brand te steken en dat er al meerdere stenen door ruiten zijn gegooid. Hierna ging de agenten met spoed naar de straat toe. Daar scheiden zij de ruziënde partijen om alle kanten van het verhaal aan te horen.

Agressief
Eén van de buurmannen werd in de politiebus geplaatst, terwijl de collega’s zijn kant van het verhaal aanhoren. Maar dan wordt de man opeens wild en agressief. Hij verlaat de bus en geeft één van agenten een klap. Er moet een politiehond aan te pas komen om de man onder controle te krijgen. Na een beet door de hond, kunnen de zij de man boeien, aanhouden en overbrengen naar een politiebureau in Dordrecht. Daar is de 26-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht aan de beetwond verzorgd door een arts.

Lees meer over:

pruylenborg politiehond
Deel dit bericht met je vrienden!