woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Succesvol Souplesse Toestel Toernooi!

27 januari 2020 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Zaterdag 25 januari 2020 vond in de Ridderhal voor de 4de keer het Souplesse Toestel Toernooi plaats. Deze wedstrijd werd georganiseerd door GV Souplesse.

Tijdens deze wedstrijd namen zo’n 355 deelneemsters van de 2e, 3e, 4e en 5e divisie deel van 12 verschillende verenigingen. Heel bijzonder, omdat meisjes van zo veel verschillende niveaus allemaal aan andere landelijke en districts- wedstrijden deelnemen en nooit tegelijkertijd turnen.

Het leuke aan deze wedstrijd was dat er op de vier toestellen en op de meerkamp medailles te verdienen waren. De turnsters van GV Souplesse lieten ook zien wat ze kunnen en haalden met elkaar ook veel medailles binnen.

bron foto's: Cees Verschoor.

Lees meer over:

turnen ridderhal gv souplesse
Deel dit bericht met je vrienden!