woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Fractievoorzitter Oene Doevendans verlaat VVD

18 december 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De huidige fractievoorzitter van de VVD, Oene Doevendans, heeft aangegeven dat hij de VVD per 1/1/2020 zal verlaten en een nieuwe lokale partij op zal richten. De hoofdreden hiervoor is de groeiende afstand die hij constateert tussen zijn eigen mening en het beleid en standpunten van de landelijke VVD.

De VVD geeft aan:"Als lokale VVD-fractie betreuren wij deze beslissing van Oene. De raadsleden Jauharina Oelfke-ten Seldam en Aat Ouwerkerk blijven met dezelfde inzet de belangen behartigen van onze kiezers in Hendrik-Ido-Ambacht.

Jauharina, onze lijsttrekker bij de vorige verkiezingen, zal de rol van fractievoorzitter op zich nemen.
Wij hebben het volste vertrouwen in de toekomst en zullen ons blijven inzetten om onze standpunten zoals verwoord in het verkiezingsprogramma, over het voetlicht te brengen".

Deel dit bericht met je vrienden!