zondag 23 januari 2022

Alles over Ambacht

IFC MO19-1 in het nieuw

18 november 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Van Spronsen Makelaars en Matze Stofferingen steken IFC MO19-1 in het nieuw. Het hoogst spelende meidenteam van de IFC Girls Academy heeft met trots een nieuw wedstrijdtenue van Van Spronsen Makelaars in ontvangst mogen nemen. En het was trainer/leider Frank Matze, eigenaar van Matze Stofferingen, dat direct “zijn” meiden voorzag van een nieuw trainingspak.

Gestoken in het nieuwe tenue speelde IFC MO19-1 thuis tegen de nummer 2 van de competitie: RCD MO19-1 uit Dordrecht. Onder toeziend oog van Oene Mulder van Van Spronsen Makelaars werd er sprankelend gevoetbald. IFC MO19-1 won de wedstrijd met maar liefst 6-0. Door deze overwinning staat het team theoretisch gezien weer in de top drie. Dan moet alleen de inhaalwedstrijd gewonnen worden.

Van Spronsen Makelaars is een gerenommeerd makelaarskantoor in Hendrik-Ido-Ambacht met meer dan 40 jaar ervaring in huis. Van Spronsen Makelaars is de makelaar voor aan- of verkoop van uw huis. Maar Van Spronsen Makelaars is ook actief bij nieuwbouwprojecten. Bij Van Spronsen Makelaars kan men ook terecht voor hypotheken en taxaties.

Matze Stofferingen is het adres voor stoffering van woonhuizen en bedrijfspanden. Het dynamische Ambachtse bedrijf van Frank Matze is gespecialiseerd in kleine, maar ook grote projecten. Elke opdracht is voor Matze Stoffering weer een uitdaging.

Lees meer over:

ifc nieuw tenue
Deel dit bericht met je vrienden!