Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'BC ꞌt Ambacht heet thuisbridgers hartelijk welkom'
09okt

BC ꞌt Ambacht heet thuisbridgers hartelijk welkom

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Bent u een zogenaamde thuisbridger en zou u uw krachten wel eens willen meten met andere bridgers? Maar ja competitie spelen bij een vereniging is ook zo wat.

Misschien heeft u het wel eens geprobeerd en vond u het vervelend om zo nu en dan af te moeten afschrijven. Want ja niet kunnen komen wordt “bestraft” met een lagere score waardoor een promotie niet doorgaat of een degradatie onvermijdelijk wordt. Daarom zijn we bij BC ꞌt Ambacht overgegaan op een ander systeem. Natuurlijk is er bij ons ook nog sprake van een competitie waarin u kunt promoveren en degraderen, maar u wordt niet meer gestraft wanneer u – om wat voor reden dan ook – één of meerdere keren moet verzuimen. U krijgt een gemiddelde score over de laatste vijf keren dat u wel aanwezig was – de zogenaamde clubranking – en deze score blijft gewoon staan ook als u er niet bent. Promotie en degradatie vindt op deze manier iedere week plaats, waardoor u ook zeker weet dat u altijd op het niveau speelt w aar u – gelet op uw clubranking – het beste “past”.

Denkt u na het lezen hiervan “dat wil ik wel eens proberen”? Onze gezellige bridgeclub heet u van harte welkom op één van onze clubavonden. Wij spelen – met ongeveer 50 paren - zowel op maandag- en dinsdagavond in cultureel centrum Cascade, Hoge Kade 50, 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht. Wilt u meedoen gaarne even een telefoontje naar mevr. Meta Rikkers 078-681 2886. Wij starten om 19.30 (gaarne voor 19.15 aanwezig zijn). U kunt de eerste drie avonden zonder enige verplichting en zonder enige kosten met onze club kennismaken. Natuurlijk hopen we dan, dat we u en uw partner na deze drie avonden kunnen verwelkomen als nieuwe leden.Deel dit bericht met je vrienden!