dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Aandacht voor pubers tijdens de week van de opvoeding

27 september 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Ook dit jaar weer, wordt er extra aandacht besteedt aan het opvoeden van kinderen. In de week van de opvoeding – 7 t/m 13 oktober – zijn er drie leuke avonden georganiseerd voor ouders met kinderen in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar oud.

Hoe ga en blijf je in je in gesprek met je puber? Wat ervaart een puber buitenshuis? Welke verleidingen komt mijn puber tegen? Hoe ga je hier als ouder mee om en hoe maak je jouw zorgen bespreekbaar? 
Voor ouders met kinderen op het Voortgezet Onderwijs is er op 7 oktober om 19.30 uur een interactief theaterstuk van PlayBack in Cascade.

Ook zijn er twee ouderavonden over puberverleidingen -gepresenteerd door YOUZ - voor ouders met kinderen in groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Op 8 oktober om 19.30 uur op de Jenaplanschool de Klimboom en 9 oktober om 19.30 uur op de SOL Admiraal.

Alle bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken.

Aanmelden via info@sophia.nl

Lees meer over:

cascade opvoeding puber
Deel dit bericht met je vrienden!