dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Zaterdag 21 september open huis hospice De Cirkel

12 september 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Zaterdag 21 september a.s. zet hospice De Cirkel in Hendrik-Ido-Ambacht van 11.00 tot 16.00 uur zijn deuren open. De Cirkel heeft al bijna negen jaar een prachtig onderkomen in De Volgerlanden en haakt met deze open dag aan bij de viering van 20 jaar De Volgerlanden.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het hospice. Er is volop gelegenheid informatie in te winnen over het verblijf in en de werkwijze van het hospice. Er zijn coördinatoren, bestuursleden en vrijwilligers aanwezig. Bezoekers hoeven zich vooraf niet aan te melden. De koffie en thee staan klaar op de Vrouwgelenweg 61 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees meer over:

Open Dag hospice vrouwgelenweg
Deel dit bericht met je vrienden!