dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Havenhoofd Oostendam wordt vernieuwd

25 juli 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT / OOSTENDAM - Het Havenhoofd van Oostendam heeft vandaag de dag nauwelijks nog contact met het water en de geschiedenis van de plek is lastig terug te vinden. Daarom werkt het projectteam Waalvisie in samenwerking met de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht aan een nieuw plan voor deze plek.

Eerder dit jaar zijn de eerste schetsen besproken met omwonenden. Inmiddels heeft het projectteam alle opgehaalde opmerkingen verwerkt in een nieuwe versie van de plannen. Op 12 juli konden omwonenden de nieuwe plannen bekijken tijdens een inloopmiddag.

Duidelijk in beeld
De nieuwste versie is niet alleen op papier getoond, er is ook een filmpje van gemaakt. Deze 3D animatie van het Havenhoofd werd enthousiast ontvangen. Na enkele kleine aanpassingen wordt het definitieve ontwerp voorgelegd aan het college van B&W

Lees meer over:

oostendam havenhoofd
Deel dit bericht met je vrienden!