dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Marie-Claire uit Ambacht op paginagrote advertentie Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

24 juli 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Dit voorjaar werd bekend dat telecomgigant KPN definitief stopt met de naam XS4ALL. Zien we die naam dan nooit meer terug? Wel als het aan de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, de NSGK ligt. Zij hebben via een serieuze oproep aan KPN verzocht om de naam XS4ALL te ‘doneren’ aan de Stichting.

Meer dan 100.000 gehandicapte kinderen zitten in een isolement. Zij vinden dat gehandicapte kinderen toegang moeten hebben tot álles wat ieder ander kind ook doet: samen met leeftijdgenoten spelen, leren en sporten. Daarom willen zij XS4ALL.

'Beste KPN, mogen wij XS4ALL?' Staat er boven Marie-Claire op een paginagrote advertentie die gisteren in de kranten verscheen. Marie-Claire is kinderambassadeur van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

Zie ook:

Lees meer over:

marie-claire nsgk xs4all
Deel dit bericht met je vrienden!