dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH is gestart met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen

15 juli 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Vijf weken na de historische promotie naar de tweede divisie is ASWH begonnen aan de voorbereiding op een nieuw seizoen. Afgelopen zaterdag werkte de vernieuwde selectie de eerste training af onder leiding van de nieuwe trainer Rogier Veenstra en diens assistent Sjoerd van der Waal.

De hoogst spelende voetbalclub in de regio zal de komende weken trainen op de gebruikelijke trainingsavonden (maandag, dinsdag en donderdag). Daarnaast worden er uiteraard oefenwedstrijden gespeeld. Komende zaterdag speelt ASWH thuis tegen Halsteren. De aftrap is om 13.00 uur. Verder is sportpark Schildman de komende tijd het decor voor een drieluik met ASWH, Barendrecht en FC Groningen (zaterdag 27 juli), een ontmoeting met profclub FC Dordrecht (dinsdag 30 juli) en oefenduels tegen de amateurclubs GOES (zaterdag 3 augustus) en Baronie (zaterdag 17 augustus). Op zaterdag 24 augustus start ASWH aan de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen het roemruchte Spakenburg.

Bron foto: Marvin van Kooten. Op de foto voeren enkele ASWH-spelers een oefenvorm uit tijdens de eerste training.

Lees meer over:

training aswh
Deel dit bericht met je vrienden!