dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Verhuizen naar een rolstoeltoegangelijke woning is alleen financieel niet haalbaar zonder hulp

12 juli 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Van mevrouw Linda Vlaming uit Hendrik-Ido-Ambacht ontvingen we het volgende bericht:

'Mijn naam is Linda en ik ben 31 jaar. Ik heb epilepsie, cvs, epileptische angstaanvallen en fibromyalgie, en een zeldzame spierziekte (waar ik al heel lang +3 jaar mee aan het tobben ben, ze dachten eerst aan MG myastenia gravis). Ik heb veel medicijnen geslikt hiervoor en ben veel in het ZH geweest, inmiddels is nu duidelijk dat het CPEO (chronische progressieve externe ophthalmoplegie) is, waardoor mijn spierkracht sterk is afgenomen en mijn ogen, vooral mijn rechteroog niet meer zo goed functioneren, en mijn epilepsie aanvallen ook behoorlijk toegenomen zijn de afgelopen maanden.'

'Nu mijn epilepsie aanvallen zo heftig zijn en ik steeds slechter ga zien ben ik bang dat het vandaag of morgen een keer echt fout gaat, ik weet dat ik achteruit ga, daarom heb ik de beslissing genomen om dicht bij mijn moeder te blijven wonen (we hebben alleen elkaar) maar wel naar een wat ruimere en rolstoeltoegangelijke woning te verhuizen, alleen verhuizen, de dubbele huur, etc, dat zijn kosten die zijn ondanks dat ik mijn stinkende best heb gedaan voor mij alleen niet haalbaar.'

'Ik ben zelf 100% afgekeurd en heb een wajonguitkering, dus sparen is moeilijk en dat zijn maar kleine beetjes, ik krijg als alles goed gaat 2 augustus de sleutel van mijn nieuwe woning en wil jullie vragen:
Willen jullie mij alsjeblieft helpen? Elke cent is er 1!'

'Ik ga 9 juli weer naar de neuroloog voor verdere onderzoeken, (ook krijg ik nog een biopt). Dankjewel voor het lezen van mijn verhaal, en als je besluit te doneren (BEDANKT)!!!!'

'Inmiddels is mijn doneeractie op www.geef.nl geplaatst.' Tot zover de roep om hulp van Linda Vlaming.

Om te doneren klik hier: https://www.geef.nl/nl/actie/verhuizen-wegens-ziekte-uw-hulp-is-hard-nodig/donateurs.

Lees meer over:

doneeractie
Deel dit bericht met je vrienden!