donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Druk bezocht Bedrijventoernooi ABC-Swindregt 2019

10 juli 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Donderdagavond 27 juni 2019 heeft het jaarlijkse bedrijventoernooi plaatsgevonden in de Ridderhal in Hendrik-Ido-Ambacht. Elk jaar aan het einde van het seizoen wordt er gestreden om de fel begeerde wisselbeker en bieden we bedrijven naast een avondje badminton de mogelijkheid om te netwerken.

MPA wist met een nipte meerderheid het DevelsteinCollege achter zich te houden en de winst in de wacht te slepen. Al met al een geslaagde avond met een opkomst van maar liefst 16 teams en zodoende een volledig bezette zaal.

Heeft u ook zin in een avondje badminton? We bieden vanaf 23 juli 2019, zes dinsdagavonden zomerbadminton voor iedereen vanaf 15 jaar. De toegansprijs is EUR 3.50 per persoon. Kijk voor meer informatie op onze website www.abcswindregt.nl.

Lees meer over:

badminton bedrijventoernooi
Deel dit bericht met je vrienden!