dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurvereniging Eiland IJsselmonde

2 juli 2019 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Natuurvereniging Eiland IJsselmonde organiseert een foto wedstrijd. Het onderwerp is het landschap van het eiland IJsselmonde.

We hebben al verschillende foto’s binnen. Ben je nieuwsgierig wat voor foto’s zijn ingezonden, klik dan op de link geplaatst in het artikel op over de fotowedstrijd op onze website natuurvereniging-ijsselmonde.nl . En bekijk de complicatie van prachtige foto’s. Iedereen kan meedoen..

Tot 15 september heeft u de gelegenheid ook uw foto te uploaden en mee te doen om de eerste prijs van 100 euro en een prachtige canvas afdruk van de winnende foto! Hou wel in de gaten dat het  aantal inzendingen per persoon gelimiteerd tot 3 foto’s.

Ook mee doen?
Om mee te doen moeten de foto’s worden geüpload naar
https://www.flickr.com/groups/fotowedstrijd_nvij/
De natuurvereniging stelt als voorwaarde dat we deze foto’s ook in onze publicaties mogen gebruiken.

Iedereen kan op Flickr naar de inzonden foto’s kijken. Maar welke foto is de mooiste?Smaken verschillen. Daarom mag iedereen zijn keuze bekend maken op 
https://www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/fotowedstrijd/ vanaf 15 september.

De dertig foto’s die het mooist gevonden worden, zullen worden afgedrukt en van half oktober tot half november tentoongesteld in de bibliotheek van Carnisselanden.  (Op dit moment is het voortbestaan van deze vestiging onzeker maar zo nodig zullen we een alternatief zoeken. )

Op 14 november zal aldaar de  winnaar bekend gemaakt worden. Dit gebeurt tijdens een lezing over ’natuurgebieden op het eiland IJsselmonde’. Uit de vijf best beoordeelde foto’s kunnen de belangstellenden die bij de lezing aanwezig zijn de winnende foto kiezen. De winnaar zal een prijs van €100 ontvangen en zijn foto wordt op canvas  afgedrukt en naderhand toegezonden.

Foto: Aart van Dragt: Wandelaars.

Deel dit bericht met je vrienden!