zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

De Zomerparkdag, vóór en dóór vrijwilligers

27 juni 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdag 31 augustus vindt de 17e editie van de Zomerparkdag plaats. Het jaarlijkse evenement waarop de gemeente onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Wilt u misschien ook als vrijwilliger aan de slag of lid worden van een vereniging of organisatie? Neem dan vooral een kijkje bij de verenigingen en organisaties die zich presenteren op deze dag. Of kijk gewoon rond wat Ambacht allemaal te bieden heeft.

Dank u wel, vrijwilligers!
De Zomerparkdag is bedoeld als dank aan de vele vrijwilligers, die zich het afgelopen jaar hebben ingezet in Hendrik-Ido-Ambacht. "Vrijwilligers zijn van levensbelang voor onze verenigingen en organisaties. Met hun inzet zorgen zij samen voor een duurzaam verenigingsleven. Het is belangrijk om goed te zorgen voor al die mensen die zich belangeloos inzetten, want we kunnen niet zonder hen", aldus wethouder Steven van Die.

Duurzaam voor elkaar
Met het thema duurzaamheid laat de organisatie van het evenement zien hoe we samen zorgen voor onze omgeving. Daarom is dit jaar het parkeerterrein bij Cascade ingericht als duurzaamheidsplein. Wethouder Ralph Lafleur: "Naast goed zorgen voor onze vrijwilligers moeten we ook samen zorgen voor onze omgeving, zodat deze duurzaam bruikbaar blijft. Ik nodig iedereen van harte uit op het plein. Hier ziet u tal van voorbeelden van duurzaamheid en wat u zelf kunt doen!"

Doe mee!
Wilt u als vereniging of organisatie ook uw vrijwilligers bedanken? Geef hen dan op via www.h-i-ambacht.nl/zomerparkdag, aanmelden kan tot vrijdag 28 juni. Uw vrijwilligers ontvangen consumptiebonnen die zij op de Zomerparkdag kunnen besteden.Wilt u als vereniging of organisatie deelnemen met een kraam of door een demonstratie te geven? Laat het ons weten via bovenstaande website, ook voor vrijdag 28 juni. Tot ziens op de Zomerparkdag!

Zomerparkdag
De Zomerparkdag, een dag om elkaar te ontmoeten en te genieten van alles wat Gewoon Ambacht is!

Lees meer over:

vrijwilligers zomerparkdag
Deel dit bericht met je vrienden!