dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Een grandioos Jumbo Van Daalhuizen IFC Girls Tournament

24 juni 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De afgelopen zaterdagen was het een drukte van belang op het complex van voetbalvereniging IFC. Het veertiende Jumbo Van Daalhuizen IFC Girls Tournament werd gespeeld en er kwamen maar liefst 55 teams uit heel Nederland spelen.

De eerste zaterdag begon regenachtig maar dit weekend scheen de zon volop, veel voetbalbalplezier en allemaal blije gezichten. Op beide dagen waren de mensen van de organisatie al vroeg op het complex aanwezig om voorbereidingen te treffen. Vanaf tien uur barstte het voetbalfestijn los. Onder het genot van een hapje en drankje genoot het, in grote getale opgekomen, publiek met volle teugen. De teams streden om de punten, maar de sportiviteit stond in elk duel centraal. Op de speeldag van de oudere meiden en vrouwen was er ook een sportiviteitsbokaal, de Elsemiek Zuidwegbokaal, te verdienen. De scheidsrechters gaven elk team na afloop een cijfer. Tijdens de prijsuitreiking mocht het team van IFC MO19-2 deze bokaal, vernoemd naar hun veel te jong overleden dochter, uit handen van Marianne en Arthur Zuidweg in ontvangst nemen.

De organisatie kan vol trots terugkijken op twee geslaagde toernooidagen. Op de Faceboekpagina IFC Girls Academy staan leuke foto’s van beide dagen.

Lees meer over:

toernooi ifc girls
Deel dit bericht met je vrienden!