dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Avond4daagse Hendrik-Ido-Ambacht toch geslaagd

7 juni 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Dit jaar leek het erop dat de avond4daagse in Hendrik-Ido-Ambacht niet door zou gaan. De Stichting Verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht vond dit jammer en heeft toen besloten de organisatie op zich te nemen en met succes. Met 810 lopers trok de stoet door de straten van Ambacht. De start/finish was dit jaar noodgedwongen op een andere locatie omdat de locatie waar de start/finish al jaren is niet beschikbaar was. Het Jeugdspeelpark was een superlocatie in een mooie omgeving. Natuurlijk waren de alpaca’s ook af en toe van de partij, wat extra gezellig was.

Helaas moest de organisatie beslissen om dinsdag de tocht niet door te laten gaan, omdat er code oranje was afgegeven. Het was toen niet verantwoord om te lopen. Gelukkig was het de andere dagen droog en scheen het zonnetje zo af en toe. Donderdag was het één groot feest. Halverwege de tocht kwam de fanfare erbij om de deelnemers te begeleiden. Bij het gemeentehuis stond de burgemeester klaar om het defilé af te nemen en een presentje te geven. Na afloop wachtte de felbegeerde medaille.

De organisatie ziet terug op een goed verlopen evenement en spreekt een bijzondere dank uit aan alle vrijwilligers, sponsoren en andere betrokken. De organisatie hoopt dat er volgend jaar nog meer mensen mee zullen lopen, zowel individueel als in groepsverband, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Binnenkort zullen via de facebookpagina en de website de data voor volgend jaar bekend worden gemaakt.

Lees meer over:

avondvierdaagse evenement
Deel dit bericht met je vrienden!