zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Dronken bestuurder rijdt met kapotte velgen over de A15

1 juni 2019 (door Hans Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdagochtend 1 juni 2019, omstreeks 05:00 uur, kregen agenten de melding dat er op de A16 vanuit Rotterdam naar Hendrik-Ido-Ambacht, een voertuig over de rijksweg zou rijden waar wel erg veel vonken vanaf kwamen. Hierop zijn ze de rijksweg opgereden.

Zij troffen de bestuurder van de auto met de vonkenregen uiteindelijk op de A15 ter hoogte van de Benzinepomp nabij Hendrik Ido Ambacht waar hij op de vluchtstrook stil stond.

De collega’s zagen direct waar de vonken vanaf kwamen. De beide velgen aan de rechterkant van het voertuig bleken volledig kapot. Er zat geen band meer om en het lichtmetaal was al flink versleten. Waarschijnlijk had de man al eerder ergens schade en/of lek gereden.

Na een controle op alcoholgebruik werd de bestuurder aangehouden voor het rijden onder invloed. Op het bureau blies de 25 jarige verdachte uit Papendrecht 425 Ugl. Tevens werd er nog een drugstest van hem afgenomen welke resulteerde in gebruik van THC.

De verdachte moet zich op een later moment bij de rechter verantwoorden voor het rijden onder invloed van drank en drugs.

Lees meer over:

A15 drugs dronken
Deel dit bericht met je vrienden!