woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Avond4daagse Hendrik-Ido-Ambacht

27 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Van maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni kan er weer gewandeld worden door ons dorp. De Stichting Verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht heeft dit jaar de organisatie op zich genomen. Voorzitter van deze Stichting Arie Scheurwater licht één en ander toe.

Waarom gaan jullie dit organiseren?
“Toen begin dit jaar dreigde dat er geen avond4daagse leek te komen, hebben wij als stichting besloten dit te gaan organiseren. Zeker voor de Ambachtse samenleving maar bovenal voor de kinderen willen wij dit graag doen. Het is een mooie sportieve sociale gebeurtenis en voor sommige ouderen een ontdekkingsreis door ons mooie dorp”.

Hebben jullie de kennis en middelen om dit te doen?
“Wij hebben als Stichting Verkeersregelaars capabele enthousiaste mensen binnen onze organisatie die dit zijn gaan regelen. Ook zijn we lid van en werken samen met de SGWB (Stichting Gooise Wandelsport Bond). Verder doen wij per jaar ongeveer 60 evenementen de verkeersbegeleiding naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Dus genoeg ervaring in huis”.

Heeft de gemeente hier nog een rol in?
“Wij hebben dit overlegd met B&W, zij waren enthousiast dat wij dit wilden oppakken want sport en bewegen en dit samen doen is een doelstelling die zeker onze wethouder sport aanspreekt. Burgemeester Heijkoop en wethouder van Die zullen dan ook hun bijdrage leveren aan deze avond4daagse”.

Waar kan men informatie vinden over dit evenement?
“De routes en andere informatie kunt u vinden op de website www.avond4daagsehia.nl. Op vrijdag 31 mei tussen 19.00 en 21.00 uur kunnen de startbewijzen in Cascade opgehaald worden. Nog niet ingeschreven? Dat kan nog op maandag 3 juni aanstaande vanaf 18.00 uur bij de start/finish in het Jeugdspeelpark.
Dus we gaan ervoor, alles is zoveel als mogelijk geregeld. Zelfs de weersvoorspelling voor die week lijkt ons gunstig gezind. Graag tot maandag 3 juni”!

Lees meer over:

avond4daagse wandelen
Deel dit bericht met je vrienden!