dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Wethouder Ralph Lafleur reikt Fair Trade Banana Awards uit

27 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Wethouder Ralph Lafleur reikte op vrijdag 24 mei op initiatief van de werkgroep Fair Trade gemeenten de Fair Trade Banana-Award uit aan PLUS Koehoorn en PLUS Volgerlanden.

De award is een beloning voor supermarkten die kiezen voor 100% Fair Trade bananen in de schappen. Lafleur: "Als gemeente willen we zo snel mogelijk een Fair Trade gemeente zijn. Ik vind het belangrijk dat mensen bewust kunnen kiezen welke producten zij in de winkel kopen. Het gaat erom dat er eerlijke en duurzame producten in winkels verkocht worden. Deze Fair Trade bananen zijn een eerste belangrijke stap hierin. We willen er samen met de werkgroep Fair Trade Gemeente H-I-Ambacht voor zorgen dat alle winkels en bedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht maatschappelijk verantwoord ondernemen."

Op de foto ziet u van links naar rechts: Marijke Gommans (werkgroep Fair Trade gemeente H-I-Ambacht), Peter Libregts (werkgroep Fair Trade gemeente  H-I-Ambacht), wethouder Ralph Lafleur, Tom Vlig (PLUS Volgerlanden), Ricardo Versluijs (PLUS Koehoorn).

Foto: Cees van Meerten/FotoExpressie.

Lees meer over:

Plus fair-trade
Deel dit bericht met je vrienden!