vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

IFC MO9-1 viert kampioensfeestje

20 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Dit weekend heeft de IFC Girls Academy de tweede kampioen van dit seizoen mogen huldigen. Vorige week MO17-1 en ditmaal waren het de jongste meiden van onze IFC Girls Academy die feest mochten gaan vieren. Maar dan moest er natuurlijk wel eerst in Dordrecht bij Wieldrecht gewonnen worden. Vanuit de KNVB wordt de stand in deze leeftijdscategorie niet bijgehouden, maar de ouders van alle voetbalsters doen dit wel. Want wat is er nou mooier om een goed seizoen ook met een feestje af te kunnen sluiten.

Het waren ‘the girls’ van IFC die ook deze laatste wedstrijd met maar liefst 0-7 wisten te winnen. Een hoop gejuich, een polonaise, diverse dansjes en een heerlijke taart op het veld. Daarna wederom in polonaise naar de parkeerplaats om naar IFC te rijden. De ontvangst in de eigen kantine was mooi. Het nummer ‘We are the champions’ van Queen ging keihard aan en de patatjes smaakten heerlijk, ondanks het nog vrij vroege tijdstip. Daarna de uitreiking van alle kampioensprijzen voor de speelsters, maar ook voor de coaches. Een groot compliment gaat ook van Michelle, Kim en Clarissa.
Aankomende week volgen nog meer kampioenschappen bij de IFC Girls Academy.

Lees meer over:

dames kampioenen ifc
Deel dit bericht met je vrienden!