vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Clinics bij BSO’s Yes! Kinderopvang

17 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Onder de noemer ‘Voel je sterk’ volgen de kinderen van de buitenschoolse opvang (BSO) van Yes! Kinderopvang sinds kort leuke en leerzame clinics. De clinics zijn niet alleen erg leuk, maar ook bijzonder waardevol. Ze dragen bij aan het vergroten van de emotionele en lichamelijke veiligheid van de kinderen: ‘Ik mag er zijn en ik mag zijn wie ik ben’. Dit is een onderdeel uit het pedagogisch beleid van Yes! Kinderopvang en is een voorwaarde voor kinderen om te kunnen ontwikkelen. 

Voel je sterk
De clinics bestaan uit uitdagende sportactiviteiten. Daarmee daagt Yes! de kinderen op een speelse manier uit om hun zelfkennis en hun mentale, fysieke en verbale vaardigheden te vergroten. Het doel is dat ze zich sterk voelen en dat ze harmonieus met elkaar omgaan. De begeleiding is in handen van het professionele trainingsbureau Zterk. 

Alle BSO’s van Yes! Kinderopvang
Tot aan de zomervakantie geeft Zterk in de schoolweken op alle BSO-locaties van Yes! Kinderopvang deze clinics. Het moment verschilt per locatie en ook de exacte invulling stemmen de locatie en Zterk met elkaar af. De kinderen nemen deel in groepjes van maximaal 15 personen. Aan de clinics zijn geen kosten verbonden.

Lees meer over:

yes bso deropvang clinics
Deel dit bericht met je vrienden!