vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Wie bakt de lekkerste appeltaart van Hendrik-Ido-Ambacht?

13 mei 2019 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Dit jaar houden we op zaterdag 1 juni tijdens de Zomerfair in de Dorpsstraat ook een bakwedstrijd! Een professionele jury bestaande uit o.a. Bakkerij van der Waal en met als speciale jury-voorzitter, de vrouw van de burgemeester Ria Heijkoop, beoordeelt de taarten op smaak, originaliteit, kwaliteit en uiterlijk.

Ben jij degene die er met de hoofdprijs van door gaat? En daarna kan zeggen: “Ik bak de lekkerste appeltaart van heel ‘t Ambacht”?

Zorg dan dat je taart er mooi uitziet én lekker smaakt! Het staat je vrij om eigen extra ingrediënten toe te voegen, zoals kaneel, noten of rozijnen. Er zijn veel mogelijkheden en het is allemaal toegestaan, zolang het hoofdingrediënt maar appel is!

Meer weten? Of je direct inschrijven? Kijk op www.zomerfair-hia.nl

Ieder jaar organiseert het Historisch Genootschap in samenwerking met een aantal lokale ondernemers de Zomerfair in de Dorpsstraat. De Zomerfair is een gezellige markt met live optredens van o.a Jeugdpopkoor Zinge!, Shantykoor De Brulboei en Friends in Music. Kinderen kunnen zich vermaken met oud-Hollandse spelletjes of geschminkt worden door Stichting Vrij Spel. De demonstratie ringsteken met historische rijtuigen keert ook terug na het enorme succes van vorig jaar.

Bron foto: Cees van Meerten.

Lees meer over:

zomerfair appeltaart
Deel dit bericht met je vrienden!